Flow Funnel Tervező Workshop

Sajátítsd el a Funnel Észjárást és tervezzük meg együtt az első vevőszerző tölcséred, hogy megbízható módon áramoljanak feléd az új álomvevőid!

(Ha már fut funneled, de nem vagy elégedett vele, tervezzünk egy jobbat közösen.)

Ne halogasd tovább, sok múlhat rajta!

Ha már egy ideje tervezed, hogy indítasz egy funnelt, vagy fut már egy, de nem teljesít jól, akkor eljött az idő!

Egyre fontosabb rendszerben gondolkozni és költséghatékony módon érdeklődőket és vevőket szerezni, ami áltat stabilabb lehet a bevételed.

Egy jó funnellel a látogatóidat elkötelezett vásárlókká alakíthatod, miközben létrejön a WIN-WIN helyzet. Erre most nagyobb szükség van, mint valaha.

Ha szeretnél kiszámítható módon és stabilan új vevőket szerezni, akkor ez a te workshopod!

A Flow Funnel Tervező Workshopon kidolgozzuk a vevőszerző tölcséred minden elemét és átvesszük, hogy hogyan lehet felépíteni.

Ha rászánsz 2-3 órát, akkor a kezedben lesz egy tökéletes rendszerterv, ami alapján akár saját magad, vagy egy kivitelező össze tudja rakni magát a rendszert, ami onnantól automatikusan tudja szállítani a vevőket.

A figyelem tudatos vezetése » Ez a Flow Funnel Koncepció

Az értékesítési tölcsér stratégiáról már hallhattál. Ennek az alapjait használjuk, de még jobban figyelünk rá, hogy az egyes elemek egymásra épüljenek és tudatosabban vezetjük a figyelmet:

Flow-ban tartjuk a látogatót, miközben a következő logikus lépés felé tereljük a figyelmét, ezzel maximalizálva az élményt, az értékadást és az értékesítést.

CÉL: A Funnel Észjárás elsajátítása

Az, hogy huszadjára is meghallgasd a sales funnelek stratégiáját, nem cél. Helyette azt tűztem ki a zászlómra, hogy megtanuld bárhol, bármilyen módon irányítani a figyelmet és a látogatókat funnelek segítségével. Megtanulj hatékonyabban rendszerben gondolkodni, tehát elsajátítsd a Funnel Észjárást.

Ezáltal jobban át fogod látni az egész online jelenléted és jobb döntéseket fogsz tudni hozni azzal kapcsolatban, hogy mikor mivel érdemes foglalkoznod. Nem lesz többé katyvasz az online marketing számodra.

Mi a tematika és miért hiszem, hogy ez a workshop lesz az egyik leghasznosabb ebben a témában?

Jobban megérted az online marketing lényegét és azt, hogy hogyan tudsz hosszú távon is megbízható módon új vevőket szerezni és mit csinálj majd velük, miután vásároltak.

Egy új megközelítésből vesszük át az értékesítési tölcsérek stratégiáját, ami által minden infó a helyére fog kerülni benned és végre tisztán fogod látni az online marketing lényegét.

Többek között ezeket tervezzük meg:

  • Megalkotjuk a rendszer forgatókönyvét
  • Definiáljuk, hogy ki az ideális vevő
  • Megtervezzük a termékpiramisunkat
  • Összerakunk néhány ütős ajánlatot
  • Megtervezzük az ingyenes zárt tartalmunkat, amivel e-mail listát építhetünk
  • Megtervezzük a bemutatkozó e-mail sorozatot, amivel visszatermeljük a hirdetési költségeket
Átvesszük, hogy hogyan tudod működtetni a saját rendszered, anélkül, hogy még egy teljes állásnyi feladatot vennél a nyakadba.
Elkészítjük a cselekvési tervet, ami segít a célon tartani a figyelmed és mutatja, hogy melyik lépés után mi következik
Több opciót is mutatok a megvalósításra, nem hagylak egyedül a megvalósítással. Akár ki akarod szervezni, akár saját magad szeretnéd felépíteni és működtetni a rendszer, meglesz a kellő információd mindegyikhez.

A Flow Funnel Tervező Workshopon kidolgozunk közösen egy profi marketing rendszert, amivel kontrollálható módon tudsz vevőket szerezni, és vázolunk egy akciótervet, így tudni fogod, hogy mit mikor érdemes megvalósítani.

Neked szól ez a workshop, ha:

🧐

Tanulsz marketingesektől és már egy ideje tervezed, hogy indítasz egy funnelt, de még nem valósult meg

🤔

Ha már fut funneled, de nem elég hatékony, és fejlesztenél rajta

🤗

Szeretnéd megtanulni, hogy hogyan tudod saját magad felépíteni és működtetni a marketing rendszered

😎

Szolgáltatóként szeretnéd, ha téged keresnének a potenciális vevők és nem neked kellene vadászni őket

🤑

Tudásalapú vállalkozóként vagy e-kereskedőként szeretnél kiszámíthatóbb módon vevőket szerezni

😖

Frusztrál, hogy kapod a jobbnál jobb tippeket, de nem tudod, hogy hogyan valósítsd meg őket

A workshop végére ezeket a feladatokat pipálhatod ki a teendőid közül:

Ki tartja a workshopot és miért bízhatsz benne?

A workshopot én, Gots „Funnel” Balázs tartom (na jó nem is Funnel a második nevem, de annyira szeretem ezt a témát, hogy akár ez is lehetne. 😅 )

Lassan 8 éve foglalkozom komolyabban online marketinggel és vevőszerző rendszerek építésével, tehát nem a workshop előtt fogok megnézni néhány marketing anyagot, amiket aztán összefoglalok neked.

Minden eddigi gyakorlati és elméleti tudásomat összegyúrva adok egy olyan koncepciót, amivel hatékonyabban tudod megtervezni és megvalósítani a saját marketing rendszered.

Álljon itt néhány infó, melyek segítenek eldönteni, hogy neked tudok-e segíteni:

Részt vettem sok értékesítési tölcsér építésében, továbbfejlesztésében és tesztelésében.

Megtanulhattam többek között, hogy hogyan kell hatékonyan működő vevőszerző online értékesítési rendszereket tervezni és építeni

  • előfizetéses szolgáltatáshoz,
  • fizikai könyvekhez,
  • rendezvényekhez,
  • online tananyagokhoz.

Többek között ez az egyik szolgáltatásom marketing kivitelezőként, hogy olyan rendszert tervezzek, építsek és működtessek, amilyet a workshopon is tervezünk.

Sok ilyet csináltam már és most szeretnék egyszerre többeteket segíteni, nem csak 1-1 céget, mert hiszem, hogy így nagyobb lehet a munkám hatása.

Tehát nem csak azt tudom, hogy MIT érdemes csinálni, hanem azt is, hogy HOGYAN.

Nemcsak a stratégia megtervezésében, hanem a megvalósításban is tudok segíteni.

Magyarország egyik legnagyobb önfejlesztő előfizetéses klubjába készítettem két online tanfolyamot, weboldalkészítés és marketingrendszer építés témában, melyeket azóta sokan végeztek el sikeresen. 

Ezen kívül tartottam 2 előadást 2021-ben 2 Tudástár Klubtalálkozón több mint 100 ember előtt. 

Mit mondanak, akik már megbíztak bennem?

Pájer Zita
Online Jóga Klub
Zalaba Krisztián
Semmittevés.hu

Néhány cég, akikkel már együtt dolgoztam

Akiktől folyamatosan tanulok

Ha te is, akkor biztosan közös nyelvet fogunk beszélni.

#1

Gyere el a workshopra és tervezd meg a rendszert, amivel biztos és kontrollálható módon tudsz vevőket szerezni

#2

Valósítsd meg az akcióterv alapján a funneled és kezdj el listát építeni és vevővé alakítani az érdeklődőket

#3

Működtesd a rendszert heti 1-2 óra munkával és élvezd a folyamatos vevőszámot és a megnövekedett bevételt

3 kiegészítő elemet kapsz, hogy még hasznosabb legyen a workshop

Nyomtatott munkafüzet, postázva

Hiszek abban, hogy amit leír az ember, az jobban megragad, emiatt elküldöm nyomtatva a munkafüzetet, amiben a workshop közben dolgoztatsz.

Workshop felvétele örökös hozzáféréssel

Megkapod a felvétel letöltési linkjét, így lementve örökre nálad lesz a tudás és akárhányszor vissza tudod nézni kidolgozás közben.

FlowFunnel drótváz és sablon

Megkapod a komplett folyamatábrát, aminek az elemeire kattintva megnyílik az adott drótváz és sablon. Ez alapján sokkal könnyebb lesz a megvalósítás.

Nem írok konkrét pénzösszeget a bónuszok értékéhez, mert remélem érzed magad is, hogy nem mondvacsinált anyagok, amik látszólag növelik az ajánlat értékét, hanem valóban hasznosabbá teszik a workshopot.

Mennyibe kerül a részvétel?

Mivel először tartom meg ezt a workshopot, ezért egy nyomott áron van lehetőséged csatlakozni. A későbbi workshopok ára már magasabb lesz.

A részvételi díj: 7 500 Ft

Hasznossági garancia

Az ember egyik fő mozgatórugója, hogy hasznos legyen, ezáltal kedvelt. Őszintén megvallva az enyém is ez, így a feltételezettnél is nagyobb értéket szeretnék adni a workshopon.

Ha ennek ellenére úgy érzed az esemény után, hogy nem volt annyira hasznos, ahogy az elején gondoltad, akkor azonnal visszautalom a workshop árát.

Nem mondom, hogy most fogsz minden infót először hallani és ez a legújabb mesterfogás, amivel gyorsan sok pénzt kereshetsz. Viszont hiszem azt, hogy ez workshop sok mindent helyre tesz benned az online marketinggel és a vevőszerzéssel kapcsolatban, így jóval stabilabb stratégiai alapokra építkezhetsz.

Emellett segít elindítani az első funneled, vagy tökéletesíteni a meglévőt és számtalan hasznos gondolatébresztőt és gyakorlatias információt hallasz majd.

Ha szimpatikusak a fentiek, akkor 3 teendőd van:

#1

Töltsd ki a lenti űrlapot és fizesd ki a workshop részvételi díját online bankkártyás fizetéssel

#2

Csatlakozz hozzánk élőben a workshop napján és dolgozz lelkesen és lelkiismeretesen

#3

Tartsd a szemed a célon a workshop után és VALÓSÍTSD MEG a terveket

ŰRLAP

1. LÉPÉS: Személyes adatok

Add meg a kapcsolattartáshoz szükséges adatokat.

2. LÉPÉS: Számlázási adatok

Add meg, hogy milyen adatokkal állíthatjuk ki az elektronikus számládat.

3. LÉPÉS: Jogi és adatvédelmi információk

Pipáld be a jelölőnégyzeteket, és köszönjük, hogy segítesz jogszerűen eljárni.

4. LÉPÉS: Fizetés

Miután rákattintottál a gombra, a rendszer átirányít az OTP Simple biztonságos fizetési felületére. Ott meg tudod adni a szükséges kártyaadatokat, és ki tudod fizetni a rendelésed díját.

Biztonságos bankkártyás fizetés

Az online bankkártyás fizetés ma már legalább annyira biztonságos, mintha egy boltban vásárolnál. A fizetés az OTP Simple felületén történik, így a kártya adatokat nem tároljuk és nem látjuk. Kódolt, biztonságos csatornán továbbítja a Simple rendszere a bankodnak.

Az OTP neve garancia

Az OTP Simple rendszere széles körben bevált és elfogadott bankkártyás fizetési megoldás Magyarországon. A velük szerződött cégeket átvizsgálják, így azonnal kitudódna, ha valaki visszaél a vásárlásokkal.

Ha kérdésed van, segítek!

Írj a hello@goldfunnel.hu e-mail címre és rövid időn belül válaszolok.

Előfordulhat, hogy az OTP Simple rendszerében vagy a bankodnál valami probléma merült fel. Erről minden esetben értesítő üzenetet kapsz a fizetési oldalon, ezen felül emailben is értesítünk róla.

Ha néhány próbálkozás után sem sikerül: Az új „Erős ügyfél-hitelesítési” rendelet miatt a bankok nem minden esetben tudtak zavartalanul átállni, így előfordulhatnak problémák a kártyás fizetéssel.

Annak érdekében, hogy segítsük Neked, lehetővé tettük az utalásos fizetést is. Tehát, ha nem tudsz kártyával fizetni, akkor utalni is tudod a vásárlás összegét, ehhez kattints ide.

Nem kaptál még válaszd minden kérdésre?

Összeszedtem a leggyakrabban felmerülő kérdéseket, amik még foglalkoztathatnak:

Igen, mert arról is fogok beszélni, hogy szolgáltatóként hogyan tudod konzultációra invitálni a potenciális vevőidet. Illetve arról is szó lesz, hogy hogyan tudsz új terméket vagy szolgáltatást létrehozni.

Ha már fut funneled és elégedett vagy vele, akkor nem feltétlen neked való a workshop. Ha viszont még nem fut, akkor azért érdemes eljönni, mert dedikáltan 1-2 órát ezzel foglalkozol és végre teszel egy nagy lépést a funnel indítás irányába.

Fontos, hogy ne ess a hamis tudás csapdájába: Ha tudod, hogy mit kellene csinálni, de nem csinálod, akkor valójában nem tudod. Ezt Gál Kristóftól, a Klikkmarketing alapítójától tanultam és nagyon igaz. 🙂

A lényeg, hogy a workshopon csinálni kell, tehát dokumentáljuk a stratégiai elemeket és konkrétan megtervezzük a rendszert. Tehát, ha még nem fut funneled, ami úgy teljesít, ahogy szeretnéd, és nincsenek még dokumentálva a stratégiai alapok, akkor érdemes részt venned a workshopon.

Igen, lehet, a rendelési űrlapon ezt az opciót jelöld be és ekkor megjelenik az adószám beviteli mező, amit kitöltve céges számlát fogsz kapni.

Ha minden stratégiai kérdést megterveztél és tényleg már csak a megvalósítás van hátra, akkor annyiban lehet hasznos a workshop, hogy mutatok eszközöket, amikkel fel tudod építeni és beszélek arról is, hogy hogyan.

Viszont arról nem lesz szó a workshopon, hogy hova kattints és mit hogyan állítsd be, de készülök ehhez is egy lépésről lépésre útmutatóval, ami a közeljövőben lesz elérhető.

Ha ez segítség lehet számodra, akkor írj kérlek a hello@goldfunnel.hu e-mail címre és egyeztetünk. Szeretnék segíteni!

A legszuperebb nyilván az lenne, ha részt tudnál venni élőben, de nem akkora probléma, ha nem. A felvételt megkapod majd és az alapján is ki fogod tudni dolgozni a rendszered.

Ha úgy érzed a workshop után, hogy nem volt hasznos számodra, akkor írj egy e-mail a hello@goldfunnel.hu e-mail címre legkésőbb a workshop után 24 órával, és visszautalom az árát kérdezés nélkül.

Leértél az oldal aljára, kezedben a végső döntés!

Tégy egy szívességet a jövőbeli önmagadnak és indulj el a valódi vállalkozói szabadság felé a kontrollált vevőszerzés megtervezésével.

Az előremenekülés a legjobb stratégia, amit én most jelenleg látok. Tedd bele az energiát és érd el, hogy sokkal jobb legyen a helyzeted, hiszen a körülményeket nem tudod befolyásolni, viszont a cselekedeteidet és a hozzáállásod igen!