Flow Funnel Tervező Workshop

Stabilizáld és növeld a bevételed egy profi vevőszerző tölcsérrel » Első lépésként tervezzük meg közösen!

Az előjelentkezés kötelezettségmentes. Küldöm a további infókat néhány napon belül. 

A workshop végére kezedben lesz a funneled kivitelezési terve, ami alapján te magad vagy egy kivitelező össze tudja rakni a komplett rendszert!

Ki tartja a workshopot és miért bízhatsz benne?

A workshopot én, Gots „Funnel” Balázs tartom (na jó nem is Funnel a második nevem, de annyira szeretem ezt a témát, hogy akár ez is lehetne. 😅 )

Lassan 8 éve foglalkozom komolyabban online marketinggel és vevőszerző rendszerek építésével, tehát nem a workshop előtt fogok megnézni néhány marketing anyagot, amiket aztán összefoglalok neked.

Minden eddigi gyakorlati és elméleti tudásomat összegyúrva adok egy olyan koncepciót, amivel hatékonyabban tudod megtervezni és megvalósítani a saját marketing rendszered.

Álljon itt néhány infó, melyek segítenek eldönteni, hogy neked tudok-e segíteni:

Részt vettem sok értékesítési tölcsér építésében, továbbfejlesztésében és tesztelésében.

Megtanulhattam többek között, hogy hogyan kell hatékonyan működő vevőszerző online értékesítési rendszereket tervezni és építeni

  • előfizetéses szolgáltatáshoz,
  • fizikai könyvekhez,
  • rendezvényekhez,
  • online tananyagokhoz.

Többek között ez az egyik szolgáltatásom marketing kivitelezőként, hogy olyan rendszert tervezzek, építsek és működtessek, amilyet a workshopon is tervezünk.

Sok ilyet csináltam már és most szeretnék egyszerre többeteket segíteni, nem csak 1-1 céget, mert hiszem, hogy így nagyobb lehet a munkám hatása.

Tehát nem csak azt tudom, hogy MIT érdemes csinálni, hanem azt is, hogy HOGYAN.

Nemcsak a stratégia megtervezésében, hanem a megvalósításban is tudok segíteni.

Magyarország egyik legnagyobb önfejlesztő előfizetéses klubjába készítettem két online tanfolyamot, weboldalkészítés és marketingrendszer építés témában, melyeket azóta sokan végeztek el sikeresen. 

Ezen kívül tartottam 2 előadást 2021-ben 2 Tudástár Klubtalálkozón több mint 100 ember előtt. 

Mit mondanak, akikkel már együtt dolgoztam?

Tégy egy szívességet a jövőbeli önmagadnak és indulj el a valódi vállalkozói szabadság felé a kontrollált vevőszerzés megtervezésével!

Az előremenekülés a legjobb stratégia, amit én jelenleg látok. Tedd bele az energiát és érd el, hogy sokkal jobb legyen a helyzeted, hiszen a körülményeket nem tudod befolyásolni, viszont a cselekedeteidet és a hozzáállásod igen, ezáltal a saját sorsod IGEN!

Minden jog fenntartva – 2018 -2022 | @GoldFunnel | Adatvédelmi tájékoztató